Гірчиця з журавлиною "De Vijndrages", 195г

Країна виробник:

Голландія

Вид:

Гірчиця

Гірчиця з журавлиною "De Vijndrages", 195г

Код: 001130
139.00 грн/1 шт
Шт:
Мінімальна вага замовлення 150 г

Журавлино-гірчичний соус шанувальникам нових смаків відкриє з іншого боку давню спецію - гірчицю. Незважаючи на те, що приправа і так має бородату історію і давно прижилася в багатьох кухнях світу, в поєднанні з фруктами і травами вона перетворюється на абсолютно новий продукт. Сотні років тому нікому б і в голову не прийшло поєднувати її з такими незвичайними добавками. В часи пост-модерну все стає можливим. Для того, щоб приготувати соус, необхідно спочатку додати в гарячу воду (70-85 ° С) перетерті зерна гірчиці або гірчичний порошок і постійно перемішувати. Через кілька хвилин в масу додають журавлину, трохи меду, цукру, зерна гірчиці, оцту і солі. Все разом добре вимішують, маса остигає і настоюється, після цього її розливають у ємності. Журавлино-гірчичний соус кислуватий на смак. Водночас гірчиця надає приправі м'якість. Аромат соусу різкий і насичений.   Найкраще такий соус поєднується з молодим напіввитриманим сиром  Гауда. Соус подається у невеликій ємності разом з сиром, щоб кожен, зануривши в нього кубик сиру, відкрив для себе новий букет смаків.