Каталог товарів

cири коров'ячі

cири коров'ячі

Користь молодих сирів полягає у швидкому засвоєнні і поживних речовинах, на які багатий продукт – а це білки, вітаміни і жири. Молоді сири менш калорійні, так що вживати їх у їжу можна, не думаючи про зайві кілограми. Завдяки малому вмісту лактози цей продукт можуть дозволити собі навіть діабетики. Витриманий сир має приємний, терпкий аромат і вишуканий букет смаків. У структурі сиру можна відчути дрібні кристали кальцію.

Цварт екстравитриманий VSOP
50% жирності сухій речовині, 4-5 років
Ціна 0.00
Цварт екстравитриманий VSOP
50% жирності сухій речовині, 4-5 років
Ціна 0.00
Цварт екстравитриманий VSOP
50% жирності сухій речовині, 4-5 років
Ціна 0.00
Цварт екстравитриманий VSOP
50% жирності сухій речовині, 4-5 років
Ціна 0.00
сири козячі

сири козячі

Протягом тисячоліть козячі сири варили тільки в азіатських, арабських країнах і на Закавказзі. Жителі Західної Європи познайомилися з ними в VIII столітті, коли маври, завоювавши Іспанію, рушили на північ і передали європейцям таємниці своєї кухні. Крім того, що ці сири вельми смачні, вони ще й дуже корисні – їх особливо рекомендуються майбутнім мамам, дітям і людям зі слабким здоров'ям. На відміну від коров'ячих, козячі сири мають білосніжний колір і неймовірно ніжний, кремовий присмак. Молодий козячий порівнюють з повітряним мусом, що тане в роті. Та з дозріванням сир набуває щільнішої структури, в якій посилюється пряний присмак молока.

Цварт екстравитриманий VSOP
50% жирності сухій речовині, 4-5 років
Ціна 0.00
Цварт екстравитриманий VSOP
50% жирності сухій речовині, 4-5 років
Ціна 0.00
Цварт екстравитриманий VSOP
50% жирності сухій речовині, 4-5 років
Ціна 0.00
Цварт екстравитриманий VSOP
50% жирності сухій речовині, 4-5 років
Ціна 0.00
сири з добавками

сири з добавками

Ще з XVII століття сировари Нідерландів почали додавати до складу сиру спеції - кмин, паприку, чорний перець, гірчицю. Таким чином, голландці намагалися здивувати покупця, відкриваючи все нові й нові сирні смаки. Сьогодні можна знайти сири з додаванням чилі, італійських трав, часнику, шамбали, песто та інших чудесних прянощів, за допомогою яких повністю змінюється аромат, властивості та характер продукту. Як правило, це сири нетривалого дозрівання, зате дуже яскравих і несподіваних смаків.

Цварт екстравитриманий VSOP
50% жирності сухій речовині, 4-5 років
Ціна 0.00
Цварт екстравитриманий VSOP
50% жирності сухій речовині, 4-5 років
Ціна 0.00
Цварт екстравитриманий VSOP
50% жирності сухій речовині, 4-5 років
Ціна 0.00
Цварт екстравитриманий VSOP
50% жирності сухій речовині, 4-5 років
Ціна 0.00
сири м'які та з пліснявою

сири м'які та з пліснявою

Цей сир називають імператором сирів. Виробництво їх у Франції, Швейцарії, Голландії та Німеччині фактично прирівняне до національного надбання. Смак такого сиру залежить від типу цвілі, яка буває трьох видів - зелено-блакитна, біла і червона. Біла «пухнаста» цвіль найніжніша, кремова. Сири з вкрапленнями або прожилками блакитнуватої або зеленуватою цвілі - гостріші і пікантніші. Такі делікатеси у Франції та Італії називають «петрушковими», адже всередині сирної м'якоті виростають прожилки, схожі на гілочки петрушки. Більшість сирів з блакитною пліснявою виробляють з коров'ячого молока. Виняток - знаменитий Рокфор, для виготовлення якого використовують тільки овече молоко.

Цварт екстравитриманий VSOP
50% жирності сухій речовині, 4-5 років
Ціна 0.00
Цварт екстравитриманий VSOP
50% жирності сухій речовині, 4-5 років
Ціна 0.00
Цварт екстравитриманий VSOP
50% жирності сухій речовині, 4-5 років
Ціна 0.00
Цварт екстравитриманий VSOP
50% жирності сухій речовині, 4-5 років
Ціна 0.00
Аксесуари до сиру

Аксесуари до сиру

Тільки голландці досконально розбираються, які сири якими ножами і пристосуваннями різати, натирати, відколювати, намазувати, смажити ... Ми з гордістю представляємо найкращого виробника аксесуарів до сиру - компанію Боска, з більш ніж 100-річною історією успіху.

Цварт екстравитриманий VSOP
50% жирності сухій речовині, 4-5 років
Ціна 0.00
Цварт екстравитриманий VSOP
50% жирності сухій речовині, 4-5 років
Ціна 0.00
Цварт екстравитриманий VSOP
50% жирності сухій речовині, 4-5 років
Ціна 0.00
Цварт екстравитриманий VSOP
50% жирності сухій речовині, 4-5 років
Ціна 0.00

Як поєднувати сир і вино?

Сир і вино - ідеальні партнери на будь-якому святковому столі. Часто вони доповнюють один одного, обидва славляться своїми багатовіковими традиціями. До того ж їх розвиток вже багато століть тісно пов'язаний. Виробництво цих продуктів вимагає високої професійності, досвіду, і, звичайно ж, любові до своєї справи. Великою перевагою цього союзу є те, що сир і вино - це натуральні самостійні продукти, які не вимагають додаткової підготовки при подачі на стіл. Така комбінація є ідеальним вибором для швидкої закуски. У питанні вибору сиру і вина ніяких жорстких правил поєднання нема. Майже завжди це вибір, зроблений за індивідуальним смаком шанувальника цих вишуканих продуктів. Тим не менше, ми пропонуємо вам деякі загальні принципи комбінування. Ідеально підбирати сир і вино за регіональним, «родинним» принципом. Так італійські вина ідеально будуть відтіняти місцеві італійські сири, а французькі вина складуть кращу партію французьким сирам, до того ж бажано з одного регіону.
  • Для жирних сирів ідеально підходять насичені витримані білі. Солодке ж вино дуже добре підходить до сирів з пліснявою.
  • Також існує думка, що білі вина найкраще поєднуються з твердими сирами. Червоні вина з фруктовими ароматами - з сирами з білою пліснявою.
  • Сухі червоні вина з фруктовою кислинкою подають з м'якими козячими сирами, а рожеві сухі - з козячим витриманим сиром і з сиром з блакитною пліснявою.
  • Сухе біле вино чудово комбінується з витриманим козячим сиром, а копчені сири з пивом або сидором.
  • Як правило, легкі білі вина подають з молодими козячими сирами, тоді як витримані і тверді сири добре поєднувати з рожевими, червоними і фруктовими винами.