Boska Керлер для сиру "Женева", купити з доставкою по Києву. Приголомшливий аксесуар для нарізання та зскрібання сиру від голландської компанії Боска.
Boska Керлер для сиру "Женева", купити з доставкою по Києву. Приголомшливий аксесуар для нарізання та зскрібання сиру від голландської компанії Боска. Boska Керлер для сиру "Женева", купити з доставкою по Києву. Приголомшливий аксесуар для нарізання та зскрібання сиру від голландської компанії Боска. Boska Керлер для сиру "Женева", купити з доставкою по Києву. Приголомшливий аксесуар для нарізання та зскрібання сиру від голландської компанії Боска. Boska Керлер для сиру "Женева", купити з доставкою по Києву. Приголомшливий аксесуар для нарізання та зскрібання сиру від голландської компанії Боска. Boska Керлер для сиру "Женева", купити з доставкою по Києву. Приголомшливий аксесуар для нарізання та зскрібання сиру від голландської компанії Боска. Boska Керлер для сиру "Женева", купити з доставкою по Києву. Приголомшливий аксесуар для нарізання та зскрібання сиру від голландської компанії Боска.

Країна виробник:

Голландія

Використання:

Для сиру Тет де Муан і шоколаду

Вага:

0,84 кг

Розміри:

9,45 см х 8,86 см х 2,36 см

Холодильник:

Ні

Посудомийна машина:

Ні

Boska Керлер для сиру "Женева", купити з доставкою по Києву. Приголомшливий аксесуар для нарізання та зскрібання сиру від голландської компанії Боска.

Код: 850510
890.00 грн/1 шт
Шт:
Мінімальна вага замовлення 150 г

Керлер, або як його ще називають Жіроль - спеціальне пристосування для нарізки напів-витриманих та витриманих твердих сирів вишуканою «кучерявою» стружкою.

Керлер в нинішньому вигляді винайшов в 1982 Ніколя Кревозье, щоб по-новому подавати швейцарський сир, який робили монахи більше восьми століть назад. У наш час Керлер використовують в основному для сиру Тет де Муан (в перекладі з французької - "голова ченця"). Ідея не різати сир, а зскрібати його тонкими шарами, пов'язана з монахами з абатства Bellelay. Для цього потрібно цілу головку сиру насадити на сталеву вісь, прикріплену посередині до дерев'яної або мармурової дошці. Зверху на вісь одягнути ніж, що обертається навколо осі. Прокручуючи його над сиром, формуються завитки, які і називають "жіроль", або "лисички". Нарізаючи сир тонко, відчувається більш глибокий, оксамитовий смак та насичений аромат - гострий та ніжний, солодкуватий та пікантний одночасно, з пряними відтінками. Щоб стружка вийшла витончена та не кришилася, сир повинен бути охолодженим, а при нарізці не потрібно сильно натискати на ніж. Наструганний сир не радять тримати довше 25-30 хвилин, в іншому випадку він починає втрачати свої чудові властивості.

  • Складові частини: букова дошка з пластиковими кнопками, ніж з нержавіючої сталі, пластмасова вісь.
  • Матеріал: бук, нержавіюча сталь, пластик.
  • Рекомендації по використанню: подавати на стіл в супроводі сиру Тет де Муан, шоколадом та вином.
  • Рекомендації по догляду: після використання розкладіть Керлер на частини та промийте в теплій воді, висушіть та складіть назад в коробку. Керлер дуже компактний і не займе багато місця, в зібраному вигляді є симпатичною декорацією у Вас на кухні.

Якщо Ви шукаєте унікальний подарунок для друзів або колеги, пропонуємо Вам подарунковий набір Голова монаха, який завоював популярність серед гурманів.

Не варто довго роздумувати, відправляйте товар до кошика та використовуйте його для створення незабутніх вечірок у колі друзів та близьких.