Раклетниця "Milano" електрична максі, 220В
Раклетниця "Milano" електрична максі, 220В Раклетниця "Milano" електрична максі, 220В

Країна виробник:

Голландія

Використання:

Для всіх видів сирів

Вага:

1,48 кг

Розміри:

0,08 см х 4,33 см х 4,33 см

Холодильник:

Ні

Посудомийна машина:

Ні

Раклетниця "Milano" електрична максі, 220В

Код: 851120
1,290.00 грн/1 шт
Шт:
Мінімальна вага замовлення 150 г

Раклетніца є дуже простим і зручним приладом для швидкого приготування страви з сиру. Цей інструмент був винайдений випадково, коли працівники на виноградниках ввечері після важкої роботи збиралися біля багаття на вечерю, основною стравою котрої були хліб і сир. Вони нанизували сир на вістря ножа і тримали його над вогнем. Після чого розплавлений сир мазали на хліб - ось так з'явився швейцарський гарячий бутерброд, який згодом назвали Раклет, за назвою однойменного сиру. Саме слово раклет означає шкребти. У нижню частину раклетніци ставлять міні-сковорідки, в яких плавиться сир або готується інша страва. Поверхня приладу являє собою або кам'яну плиту, або метал з антипригарним покриттям, або ж суміщений варіант. На камені зазвичай смажать м'ясо/рибу/ковбасу, на грилі - овочі. Перед подачею на стіл необхідно підготувати сир Раклет у вигляді Слайса і викласти в ємності для плавки під грилем, а також відварити картоплю в мундирі. Часточки шинки можна підсмажити на грилі, після чого розтоплений сир зняти шпателем і покласти на тарілку з картоплею, огірками, цибулею і шинкою, приправити перцем або сіллю за бажанням. Насолоджуватися сирною швейцарською стравою рекомендують в компанії великої родини або друзів.

З цим купують
Сир Гауда молодий
31.90 грн 27.10 грн /100 г
Сир Леердам
49.90 грн 42.40 грн /100 г
Сир Маасдам 5 тижнів
39.90 грн 33.90 грн /100 г