Паста з гарбузом і соусом з сиру горгонзола

Паста з гарбузом і соусом з сиру горгонзола

Інгредієнти:

  • 1 кг м'якоті гарбуза
  • 2 ч.л. оливкової олії
  • 250 г пасти ракушки, пенне або фузіллі
  • 150 г сиру горгонзола
  • 100 мл вершків
  • 60 г волоських горіхів

Приготування:

Гарбуз очистити і нарізати кубиками. Змастити оливковою олією, приправити сіллю і запікати в духовці 45 хвилин при 200С. Дістати, накрити і тримати в теплі.
Відварити пасту, як зазначено на упаковці. У цей час у невеликій каструлі змішати вершки і подрібнений сир, помішуючи, готуватиблизько 3 хвилин, поки сир не розчиниться. Приправити сіллю і перцем. Змішати пасту, гарбуз, заправити соусом.