Сир з конюшиною

Країна виробник:

Голандія

Вид:

Напівтвердий

Молоко:

Коров'яче

Тип сиру:

З добавками

Сир з конюшиною

Код: 000780
73.90 грн 62.80 грн /100 г
Вага, кг:
Мінімальна вага замовлення 150 г
  • Смакові якості
  • Поєднання і подача
  • Історія

Смак найкраще охарактеризувати як повний, солодкуватий, вершковий з легким трав'янистим ароматом, який міцніє ближче до скоринки.

Сміливо можна поєднувати з легкими заправками в салатах, додавати в пасту або овочеву запіканку для аромату і присмаку трав. З вина добре поєднується з легкими червоними.

Вперше світ побачив сир з конюшиною в 1977 році, коли сири занурювали в ароматні ванни з травими - конюшини. Нова традиція - сучасного Голландського конюшового сиру народилася на невеликій фермі недалеко від Амстердама. Сировари вирішили, щоб конюшина знаходилася не тільки на скоринці, а й сам сир мав нотку конюшини. Щоб варити такий сир місцеві фермери посадили своїх корів на спеціальну дієту, де в раціон входить медова конюшина. Таким чином корови дають солодке і ароматне молоко і конюшину відчутно в кожному шматочку сиру. Сир дозріває 2-3 місяці, покритий скоринкою з конюшини.