Сири козячі

Історія сироваріння починається саме з козячих сирів! Ще до нашої ери кочівники Близького Сходу возили з собою в бурдюках козяче молоко. У Західній Європі з козячим сиром і його рецептами познайомилися тільки в ХVIII столітті, після того, як Іспанія була завойована маврами. Запах козячих сирів з Голландії досить стриманий, що досягається за рахунок ретельного дотримання санітарних умов утримання кіз, а також головного правила: кізоньки і козли повинні жити окремо. Для козячих сирів характерні білосніжний колір і ніжно-кремовий післясмак. Молодий козячий сир дуже багато хто порівнює з танучим у роті мусом. Крім відмінних смакових якостей козячі сири по праву вважаються дуже корисними і натуральними, тому їх особливо рекомендують не тільки дорослим, але й дітям!
Сири козячі й овечі
Сири козячі й овечі
Читати далі
Сортування
  • Ціна за 1 кг/1 шт
    грн - грн
  • Тип сиру:
    0
    0
    0
    0
  • Молоко:
    0
    0
  • Вид:
    0
    0
  • Країна виробник:
    0
    0
    0