Терка для сиру "Milano", 11см
Терка для сиру "Milano", 11см Терка для сиру "Milano", 11см

Країна виробник:

Голландія

Використання:

Для всіх видів сирів

Вага:

0,04 кг

Розміри:

3,15 см х 0,79 см х 11,02 см

Холодильник:

Ні

Посудомийна машина:

Так

Терка для сиру "Milano", 11см

Код: 307402
350.00 грн/1 шт 291.00 грн/1 шт
Шт:
Мінімальна вага замовлення 150 г

Грейтер (в перекладі - терка) - один з найпопулярніших інструментів на будь-якій кухні. Цей винахід з'явився на світ у Франції в 1540-х роках, завдяки Франсуа Бульє. Терка Бульє була виготовлена ​​з олова і призначалася для подрібнення засохлого сиру, який потім подавався до столу у вигляді приправи. Опис домашнього інструменту наводиться в книзі Жака Дебоньера «Енциклопедична історія сиру» (1854 р). Зараз оригінальна перша терка для сиру перебуває в музеї Де Гавр, у Франції. З тих пір пройшло багато часу, з'явилося багато видів кухонних терок з різних матеріалів і різного призначення. На сьогоднішній день компанія BOSKA представила багато різновидів терок в різних своїх колекціях. Для кожного сиру - свій Грейтер. Крім терок з ручкою з плоскою ріжучою поверхнею (з глянцевим і матовим напиленням), які відповідно підходять для твердого сиру будь-якої витримки, також існують терки зі спеціальною ємністю для нарізаних частин, є ще і терки для дуже зрілих сирів. Лист з нержавіючої сталі з покриттям проти прилипання, пластмасова ручка. Терка серії Milano Collection розроблена спеціально для молодого і зрілого твердого сиру. З її допомогою можна легко натерти сир, тримаючи його над стравою або посудом.