Сир з кропивою має ніжний смак, по своїй корисності він навіть перевершує традиційний коров'ячий сир, має легкий присмак трави, при цьому будучи іммуномодулятором - особливо актуально в період весняного авітамінозу.
- Артикул:880198
- 100
- Країна виробник:Голландія
- Вид:Твердий
- Молоко:Козяче
- Тип сиру:З добавками
- Жирність на 100 г:32 г
- Виробник:Cheese gallery
Козячий сир з кропивою - це твердий голландський сир. Винахідливі сировари Нідерландів, які експериментують з сирами і спеціями протягом декількох століть, привчали покупців до різноманітності нових смаків. Як і сто років тому, до цих пір на старі сирні базари з'їжджаються сироїди з різних куточків світу, щоб спробувати нові делікатеси Голландії. Переконавшись в популярності коров'ячих сирів з добавками, майстри винайшли рецептуру і для козячого сиру, додаючи в нього різні цікаві добавки, що робило кожен вид індивідуальним. Незважаючи на нестандартне поєднання з кропивою, цей смак вже зміцнився на сирному ринку Голландії та знайшов вже багато шанувальників в Україні. Щоб приготувати Козячй сир з кропивою, використовують ароматне і жирне козяче молоко, нагрівають в ємності до температури 30 ℃, додають сичужний фермент рослинного походження, а також подрібнену суху кропиву.
Сир можна поєднувати з ніжними соусами і джемами, прекрасно підходить в легкі овочеві або фруктові салати. З вина найкраще підійде сухе біле. Так як і будь-який інший, козячий твердий сир найкраще подавати на сирній тарілці, нарізавши невеликими кубиками.
Ще не було питань.