Салат з козиного сиру та булгуру

Салат з козиного сиру та булгуру

05.05.2021

Ситний та освіжаючий салат з відвареного булгуру, козиного молодого сиру та солодкої груші, заправлений яскравим та ароматним оцтом зі стиглого манго.Склад: • козиний молодий сир• булгур• Маш-салат• груша• мигдальні пластівці• манговий кремовий оцетРецепт:1. Відваріть невелику кількість крупного булгуру, додавайте мінімальну кількість солі, або взагалі не використовуйте її. Дайте крупі охолонути.2. Змішайте булгур і зелень Маш-салату в тарілці. 3. Наріжте грушу та козячий молодий сир невеликими шматочками та додайте до салату.4. Обсмажте на сухій пательні пластівці мигдалю, додайте їх до салату.5. Заправте салат невеликою кількістю мангового кремового оцту.Ваш салат готовий. Смачного!..

Салат з запеченої айви та сиру Брі

Салат з запеченої айви та сиру Брі

05.05.2021

Легкий та соковитий салат із запеченою карамелізованою айвою та вершковим сиром брі, підкреслений журавлинним кремовим оцтом та в'яленими ягодами журавлини.Склад:• айва• сир Брі• салат Айзберг• салат Маш• в'ялена журавлина• оцет кремовий ЖуравлинаРецепт:1. Наріжте айву кружечками товщиною приблизно 1 см, виріжте серцевину та розкладіть по формі для запікання, на дно форми додайте невелику кількість води. Запікайте айву в духовці приблизно 15 хвилин при температурі 180 градусів Цельсію. Через 15 хвилин дістаньте форму та полийте айву медом, запікайте ще 5 хвилин. Айва має бути достатньо пропеченою, але не занадто м’якою. Дайте айві охолонути.2. Наріжте великими шматочками салат айзберг та викладіть його разом з Маш-салатом на тарілку.3. Наріжте охолоджену айву та сир брі невеликими шматочками, викладіть все зверху на листя салату.4. Додайте до салату ягоди в’яленої журавлини та заправте салат невеликою кількістю кремового оцту з журавлини.Ваш салат готовий. Смачного!..

Салат з індичкою та курагою

Салат з індичкою та курагою

05.05.2021

Яскравий та соковитий сир зі смаженим індичим філе та солодкою курагою з заправкою з кремового оцту з фініків та інжиру.Склад: • індиче філе• болгарський перець• Маш-салат• курага• Гауда Holland Hof надстара• Оцет кремовий фінік-інжирРецепт:1. Поріжте індиче філе невеликими шматочками, посолите та поперчите його. Розігрійте на пательні вершкове масло, додайте столову ложку меду. Коли мед розтане, починайте смажити індичку до золотистого кольору. Залиште м’ясо, щоб воно охололо.2. Залийте курагу гарячою водою на 5-10 хвилин.3. Наріжте болгарський перець соломкою, викладіть на тарілку разом з бебі салатом.4. Просушіть курагу та наріжте її соломкою. Викладіть курагу та шматочки індички на тарілку зверху салату.5. Наріжте слайсами, або натріть на великій терці надстару гауду. Присипте нею салат.6. Заправте салат невеликою кількістю кремового оцту з фініків та інжиру.Ваш салат готовий. Смачного!..

Розіграш ящика вина!

Розіграш ящика вина!

05.05.2021

Розігруємо ящик ігристого вина Meliora Prosecco Millesimato Extra dry (6 пляшок)Щоб взяти участь у розіграші ящика вина, перейдіть за посиланням: https://bit.ly/3bRDoxC ..

Показано з 1 по 4 із 4 (всього сторінок: 1)