Салат з запеченої айви та сиру Брі

Легкий та соковитий салат із запеченою карамелізованою айвою та вершковим сиром брі, підкреслений журавлинним кремовим оцтом та в'яленими ягодами журавлини.


Склад:

айва

сир Брі

салат Айзберг

салат Маш

в'ялена журавлина

оцет кремовий Журавлина


Рецепт:

1. Наріжте айву кружечками товщиною приблизно 1 см, виріжте серцевину та розкладіть по формі для запікання, на дно форми додайте невелику кількість води. Запікайте айву в духовці приблизно 15 хвилин при температурі 180 градусів Цельсію. Через 15 хвилин дістаньте форму та полийте айву медом, запікайте ще 5 хвилин. Айва має бути достатньо пропеченою, але не занадто м’якою. Дайте айві охолонути.

2. Наріжте великими шматочками салат айзберг та викладіть його разом з Маш-салатом на тарілку.



3. Наріжте охолоджену айву та сир брі невеликими шматочками, викладіть все зверху на листя салату.



4. Додайте до салату ягоди в’яленої журавлини та заправте салат невеликою кількістю кремового оцту з журавлини.



Ваш салат готовий. Смачного!

05.05.2021


Оцет кремовий з журавлиною та сир Брі

Коментарі 0