Бутерброд без хліба

Бутерброд без хліба

19.08.2020

Зустріньте цей день вишуканими бутербродами без хліба. Усе геніалье - просте і смачне! Інгредієнти:150-180 гр сиру Брі150 гр суміші горіхів2 яблука 60 гр меду Квітковий нектармелений чорний перецьПриготування: Нарізаєте. Змішуєте. Приправляєте. Завмираєте від блаженства!..

Суп з шпинатом і сирними кульками

Суп з шпинатом і сирними кульками

07.08.2020

Складові:150 грам сиру старий Амстердама3 столові ложки вершкового масла½ склянки борошна2 яєчних жовткиперець / корисний перець і мускатний горіх100 грам шпинату1 склянки рослинного масла4-6 столові ложки білого вина50 грам сметани Приготування:Дрібно натерти сир і змішати з 2-ма столовими ложками м'якого вершкового масла, борошна і яєчних жовтків. Додати сіль, перець і мускатний горіх, все перемішати і покласти до холодильника на півгодини. Очистити шпинат. Ретельно промийте шпинат і дрібно порубати. Замочіть шпинат в каструлю з водою (200 мл), і готуйте на середньому вогні. Дістати сир з холодильника та за допомогою великої ложки зробити сирні кульки. Додати в киплячу воду і готувати протягом 20 хвилин. Змішати біле вино і сметану, додати в суп і приправити сіллю і перцем (за бажанням). В кінці можна приправити зеленню...

Сирне мереживо

Сирне мереживо

07.08.2020

Господині починають думати про Великдень уже з початком посту. Але традиційно активна підготовка до Паски припадає на Страсний тиждень. Після довгого посту Сирне королівство допоможе вам пасхальний стіл зробити і сирним, і стильним! Щодня ми будемо підкидати вам цікаві ідеї сервірування і смачні рецепти для смакування. Набридло прикрашати страви петрушкою чи оливками? Сміливо беріться за мережива! Сирні! Все легко:Крок 1 - натираємо ГаудуКрок 2 - розсипаємо натертий сир по пергаменту Крок 3 - відправляємо в розігріту духовку і запікаємо до золотистої скоринки (або ставимо на 2 хв в мікрохвильовку).Крок 4 - чекаємо, поки новоспечений твір абстрактного мистецтва трохи охолонеВсього 4 кроки і оригінальна прикраса готова!Готуємося до свят разом!..

Сирні малюки

Сирні малюки

07.08.2020

Інгредієнти:650 гр відвареної картоплі 1 склянка тертого сиру: Гуда / Чедер2 столові ложки борошна Приготування:Натерти на велику терку картоплю і сир, змішати разом. Додати борошна, приправити сіллю і перцем. Розігріти духовку до 220 ° C. Зможеними у воді руками сформувати невеличкі кульки-пончики і скласти на дечку, застелену пергаментом. Випікати малят протягом 20 хвилин до золотистої cкоринки!Себе любіть - на кухні творіть! І не зупиняйтеся тільки на цих сирах, здається з козячим молодим - це буде щось надзвичайне...

Селеровий суп з грушею і горгонзола

Селеровий суп з грушею і горгонзола

07.08.2020

Інгредієнти:40 г вершкового масла1 червона цибулина1 зубчик часнику2 гілочки чебреця750 г кореня селери2 груші1,5 л овочевого бульйону або води125 г горгонзолисіль і перецьПриготування:У великій сковороді розтопити вершкове масло, додати порізані цибулю і часник, чебрець. Готувати близько 5 хвилин. Додати несильно порізані селеру і грушу. Готувати ще 5 хвилин, помішуючи. Влити бульйон. Довести до кипіння, зменшити вогонь і готувати 20 хвилин. Вимкнути вогонь і дати трохи охолонути.Додати сир і перемішати. Половину суміші збити в блендері до стану пюре, перелити в чисту каструлю. Збити другу частину. Готувати все на середньому вогні ще 3-4 хвилини. Приправити сіллю і перцем. Подавати, посипавши листочками чебрецю...

Різотто з креветками і сиром Beemster XO

Різотто з креветками і сиром Beemster XO

07.08.2020

Інгредієнти: 200 г Beemster XO;3 столові ложки оливкової олії;1 маленька цибуля, дрібно нарізана;250 г рису різотто;100 мл сухого хересу (Sherry);500 мл курячого бульйону;15 г свіжого базиліка, дрібно нарізаного;100 г раки / креветки;½ чайної ложки порошку чилі. Приготування: Поставити каструлю, на чверть заповненої водою, на середній вогонь, дати закип'ятити воду. Додати рис періодично підливаючи Херес. Дайте рису варитися на повільному вогні, поки рідина не випарується. Підлити 250 гр курячого бульйону і добре розмішати, дати готуватися 20 хвилин, періодично помішуючи і підливаючи решту бульйону до його повного випаровування. Базилік кинути в каструлю, готувати з рисом протягом протягом 5 хвилин. На сковорідку вилити 2 столові ложки оливкової олії, додати і обсмажити цибулю до легкої золотистої скоринки. Потім додати раки / креветки з порошком чилі і готувати протягом 2-3 хвилин. Викласти гарнір на розігріту тарілку рис з раками / креветками, посипати тертим сиром Beemster XO...

Паста з гарбузом і соусом з сиру горгонзола

Паста з гарбузом і соусом з сиру горгонзола

07.08.2020

Інгредієнти:1 кг м'якоті гарбуза2 ч.л. оливкової олії250 г пасти ракушки, пенне або фузіллі150 г сиру горгонзола100 мл вершків60 г волоських горіхівПриготування:Гарбуз очистити і нарізати кубиками. Змастити оливковою олією, приправити сіллю і запікати в духовці 45 хвилин при 200С. Дістати, накрити і тримати в теплі.Відварити пасту, як зазначено на упаковці. У цей час у невеликій каструлі змішати вершки і подрібнений сир, помішуючи, готуватиблизько 3 хвилин, поки сир не розчиниться. Приправити сіллю і перцем. Змішати пасту, гарбуз, заправити соусом...

Піца з блакитним сиром і грушею

Піца з блакитним сиром і грушею

07.08.2020

Інгредієнти:Борошно пшеничне - 150 гвода - 250 млсіль - 5 голія маслинова - 2,5 млдріжджі сухі - ½ гсир горгонзола - 100 гсир моцарела - 120 ггруші - 1 штукаПриготування:Для тіста - з'єднати борошно, воду, оливкову олію, сіль і дріжджі в такій пропорції: на 1 кг борошна - 1,5 л води, 10-15 г масла, 30 г солі і 3 г свіжих дріжджів. Для однієї піци нам потрібно шматок тіста вагою 150-170 г. Його треба розкачати качалкою на присипану борошном поверхню в коло товщиною 1,5 мм. Потім викласти на розкачане тісто 120 г попередньо натертої моцарели і нарізану невеликими шматочками горгонзолу. Головне - не купувати для цих цілей свіжу моцарелу: натерти її не вийде, так що потрібно вибирати тверду моцарелу, придатну саме для піци. Тепер необхідно відправити піцу в духовку, розігріту до 180 градусів, на сім-десять хвилин. Потрібно не втрачати пильність і перевіряти піцу на готовність. Тісто має підрум'янитися, але не підгоріти, а сир розплавитися, але не перетворитися на кірку. Як тільки піца здасться вам готовою - її можна виймати. Столовою ложкою розітріть розталі шматочки горгонзоли так, щоб вся поверхня піци покрилася тонким шаром сиру. Корочку можна залишити і без сиру. А можна і не залишати - на ваш розсуд. Потім потрібно очистити від шкірки свіжу грушу. Робити це краще овощечисткою, але при відсутності такої можна виконати цю операцію і ножем. У цьому випадку треба бути вкрай обережним, щоб якомога менше м'якоті груші постраждало від чищення. Нарізати грушу тонкими кружками, використовуючи гострий ніж, а краще мандоліну або слайсер. З-під останніх двох гуртки виходять рівними і найбільш тонкими, що й потрібно в підсумку. Серцевина в грушах конференц не така груба, щоб її вирізати. Єдине, від чого варто позбутися, - це від кісточок, якщо вони попадуться при нарізці. Отриманими кружальцями покрити всю поверхню піци. Принципи строгій геометрії тут не переслідуються, так що можна дати волю фантазії: викласти з груші хоч кола, хоч зигзаги, хоч квадрати. Нарізати піцу на шість шматків. Краще зробити це ножем для піци (у нього і рукоятка сама для цих цілей підходяща, і саме лезо з щербинами) - шматки вийдуть рівні й акуратні, а головне, на це піде мінімум зусиль...

Морб'є і груша

Морб'є і груша

07.08.2020

Щоб остаточно роззнайомитися з месьє Морб'є, радимо приготувати цей чудовий аперитив. У вас є кілька хвилин?Приготування:Очистіть груші і наріжте їх невеличкими дольками. Наріжте тонкі скибочки Морб'є і огорніть ними груші, скріпивши бамбуковою паличкою. Декоруйте рулетики листочком вербени або м'ятки і вуаля - це щось неймовірне! Запрошуйте гостей і подавайте разом з охолодженим абрикосовим соком!Бон апеті, панове сиромани!..

Кульки зі шпинату з горіхами і пармезаном

Кульки зі шпинату з горіхами і пармезаном

07.08.2020

Інгредієнти:250 гр шпинату (свіжого або замороженого )100 гр домашнього сиру або рікоти (за бажанням)70 гр тертого Пармезану 70 гр горіхів ( кеш'ю )3 ч.л. манної крупи1 яйце 1-2 зубчики часнику1 ст.л. оливкової оліїсіль, перець за смакомПриготування:Шпинат (попередньо розморозити, якщо він заморожений), покласти в сковороду і тушкувати 10-15 хвилин на оливковій олії доки випариться рідина, після чого дати охолонути.Горіхи пропустити через блендер до стану великої крихти. Змішати шпинат, горіхи, рікоту, манку, пропущений через прес часник і яйце, приправити сіллю і перцем. Дати постояти 5-10 хвилин, щоб манна крупа набухла.Руки змочити водою і сформувати невеликі кульки ( їх буде близько 20 штук ) , викласти на папір для випічки і запекти в духовій шафі протягом 10-15 хвилин при температурі 150-160 градусів. Сирне Королівство радить ще й зверху посипати тертим Пармезаном. Тільки так ваші страва, кухня та й вся п'ятниця носитимуть цей справжнім аромат Італії!..

Камамбер з малиною

Камамбер з малиною

07.08.2020

Інгредієнти:жменька свіжої малинкиголовка камамберу2-3 гілочки свіжого чебрецюоливкова оліяморська сільПриготування:Розігріваємо духовку до 200 градусів, відрізаємо верхню частину сиру (знімаємо капелюшок) і кладемо ягоди. Посипаємо чебрецем, додаємо дрібку солі, трохи оливкової оліїі закриваємо верхньою частиною сиру. Ставимо в розігріту духовку і випікаємо протягом 12-15 хв.Рекомендація СК: Не знайдете малину, спробуйте з вишнею, а замість чебреця додати м'ятку. Це також смачно і красиво...

Золотий батон з сиром Гауда

Золотий батон з сиром Гауда

07.08.2020

Кому батон золотий, ну а нам до душі - сирний!!!Злегка надрізаємо батон уздовж і поперек, змащуємо його нутро маслом, часничком і зеленню, а потім щедро розкладаємо Гауду! Молоду Гауду! Але можете взяти і інший свій улюблений сир!Експериментуйте з козячим або зеленим песто! Це так просто і водночас грандіозно! І ще не забудьте підглядати в духовку... кілька хвилин і наш золотий батон готовий!Тягнися сирок, хрусти скоринка, нехай крутиться світ, а у мене-зупиночка! Смачна зупиночка! Хрум!..

Винне желе

Винне желе

07.08.2020

Це саме той нюанс, який зробить вашу сирну тарілку справді вишуканою. Крекер, сир і винне желе — дивовижна закуска. До речі, таке ж диво можна спробувати і з білого вина.Інгредієнти:3,5 склянки сухого вина 3,5 склянки спеціального цукру для варення з пектином 1 лимон 1 ч л желатину Приготування:Замочіть желатин в холодній воді (3 столові ложки) на 25 хв. Змішайте вино, сік і цедру 1 лимона. Доведіть до кипіння, зніміть з вогню. Додайте цукор, розмішайте, поки він повністю не розчиниться. Знову поставте на вогонь і кип'ятіть буквально хвилину, помішуючи і знімаючи пінку. Знімайте з вогню, вливайте желатин, активно помішуючи, щоб він повністю розчинився.Розливаємо желе у маленькі баночки і, з завмиранням серця, чекаємо поки вони охолонуть при кімнатній температурі. Далі ставимо в холодильник і телефонуємо друзям – краще запрошувати їх на завтра, бо, як і всяке вино, це желе має вистоятися. Але зовсім трошки. Вже за добу знімайте пробу і пригощайте гостей!Найкраще до желе пасуватимуть блакитни сири - рекомендуємо Рокфор, Стілтон, Горгонзолу і наш унікум - Гауду з пліснявою!І хай ваша тарілка зі смаколиками Сирного королівства та вином у желе стане початком душевної розмови про істинний смак життя! Насолоджуємося!..

Балканський салат з смаженої буряка і сиру з пліснявою

Балканський салат з смаженої буряка і сиру з пліснявою

07.08.2020

Солодкуватий смак обсмаженої буряка чудово доповнює густу консистенцію сиру козячого витриманого, роблячи це поєднання популярним для салату. Подавайте з хрустким хлібом в якості легкої закуски або легкого обіду. Складові:1 невеликий буряк1 долька часникугілочка розмаринусільоливкова оліяжменю руколи або мікс-салатугоріхи пекан або грецький100 г сиру з Бле д'ОверньДля соусу:70 мл олії грецького горіха2 ст л бальзамічного оцту з інжиром і фініками "Theo van Woerkom"0,5 ч л сухої гірчиці1 ч л цукру1 маленька червона цибулинасільмелений перецьПриготування: Духовку розігріти до 200 град. Буряк вимити, викласти на шматок фольги, полити оливковою олією, покласти зверху гілочку розмарину, дольку часнику, посолити.Загорнути і запекти в духовці близько години. Остудити і нарізати на скибочки і змішати з половиною соусу.Для приготування соусу: цибулину дрібно нарізати, додати до неї всі інші інгредієнти, збити все виделкою. Горіхи злегка обсмажити на сухій сковорідці. Порубати.Збираємо салат: на блюдо викласти листя салату. Зверху покласти буряк, горіхи і сир. Полити соусом. Подавати відразу...

Croque monsieur

Croque monsieur

07.08.2020

Інгредієнти: 8 скибочок хрусткого білого хліба30 г (2 ст. Ложки) діжонськой гірчиці4 товсті скибочки шинки125 г сиру Маасдам, нарізаного скибочками2 яйця50 мл (2 рідкі унції) молока30 мл (2 ст. Ложки) соняшникової оліїСіль і мелений перець за смаком Приготування: Намажте 4 скибочки хліба гірчицею, покладіть на кожен з них по шматочку і Сиру шинки Маасдам. Накрийте іншим скибочкою хліба. Збийте яйця і молоко в неглибокому посуді, приправте сіллю і чорним перцем. Розігрійте 15 мл (1 ст. Ложку) масла на великій сковороді. 2 Покладіть сандвіча в яєчну суміш, залиште на 1 хвилину, потім переверніть. Покладіть сандвічі на сковороду і обсмажуйте з кожного боку 3-4 хвилини, поки не з'явиться рум'яна кірочка, і сир не розплавиться. Повторіть те саме з іншими сандвічами, відразу ж подавайте на стіл...

Салат з полуницею, блакитним сиром і руколою

Салат з полуницею, блакитним сиром і руколою

01.08.2020

Для заправки:бальзамічний оцетгірчицяоливкова оліяДля салату:пучок руколи250 г полуниці4 шматочки прошутто (опціонально)4 скибочки хліба100 г горгонзолиПриготування:1 чайну ложку гірчиці змішати з 100 мл оливкової олії і 50 мл бальзамічного оцту, ретельно перемішати і залишити настоюватися.Змішати помиту руколу і порізану полуницю, викласти прошутто. Хліб підсмажити без масла, викласти до салату, сир покришити. Всізаправити і акуратно перемішати...

Показано з 1 по 16 із 16 (всього сторінок: 1)