- Артикул:881374
- 100
- Країна виробник:Іспанія
- Вид:Твердий
- Молоко:Овече
- Тип сиру:Витриманий
- Жирність на 100 г:29 г
- Виробник:Farmers Cheese
Глибина і складність смаку сиру залежить від терміну його витримки, проте завжди нагадує бразильські горіхи, легку карамель, з злегка соленим присмаком. В ароматі сиру присутні нотки ланоліну. Ті сири, які витримуються досить довго, набувають перцеву гостроту.
З крекерами, лососем або бараниною. Рекомендується з підсушеним хлібом, чорізо (пікантна свиняча ковбаска) і оливками в якості закуски. Нарізаний скибочками замочити в оливковій олії на годину, смак стане ще яскравіше. В Іспанії традиційно скибочки сиру викладають на підсмажений хліб, натертий часником і помідором.
Виготовляється з молока овець породи манчега виключно в Кастилії - Ла-Манчі. Найвідоміший і популярний у всьому світі з іспанських сирів, до того ж один з найдавніших. На вощеній кірці сиру, яку час від часу протирають оливковим маслом першого холодного віджиму, чітко видно візерунок - нагадування про те, що колись сирний згусток поміщали в кільце з плетеної трави еспарто.
Ще не було питань.