• Рейтинг:
  • Артикул:
    880201
  • Країна виробник:
    Голландія
  • Молоко:
    Коров'яче
  • Тип сиру:
    З добавками
  • Жирність на 100 г:
    32,1 г
  • Вид:
    Твердий
  • Виробник:
    Farmers Cheese
Вага Ціна Кількість
75 грн
114 грн
151 грн
189 грн
277 грн
379 грн
758 грн

На смак - м'який, трохи гострувато-пряний присмак. Сир щедро приправлений червоними томатами й італійськими травами, і супроводжується незвичайним ароматом суміші базиліку та орегано.

Сир з червоним песто - один з «новітних» сирів, які народилися в процесі експериментів з класичним сиром Гауда. Твердий невитриманий голландський сир з коров'ячого молока з додаванням італійського соусу «червоний песто» має яскраво виражений італійський акцент. Адже, по-перше, італійці одні з перших придумали, як за допомогою спецій «розфарбовувати» сири. У Генуї, наприклад, тарілка різнокольорових сирів давно була однією з традиційних страв, рекомендованих ресторанними путівниками. По-друге, улюбленець європейців соус песто теж народився в Італії. На початку 2006 року голландська компанія Велдхайзен Каас вирішила створити сир зі знаменитим соусом песто. Але вибір впав не на класичний зеленуватий соус з оливкової олії, базиліка, кедрових горішків і сиру, а на червоний песто - він ніжніший через доданих в'ялених на сонці томатів і орегано. Перша промислова партія червного сиру від голландських сироварів побачила світ у 2006 році.

Сир готують із пастеризованого коров'ячого молока за тією ж технологією, що й Гауду. Коров'яче молоко змішують із закваскою і сичужним ферментом, а потім додають в'ялені томати, базилік, орегано та екстракт паприки. І ще трохи натурального барвника аннато, який отримують із насіння і м'якоті олеандрового дерева. Сир промивають, пресують, щоб вичавити усю сироватку. Дозріває сир 7-8 тижнів, протягом яких він набуває витриманого і багатого смаку Гауди, який чудово доповнює ароматний червоний песто.

 

Поєднання

Сир додають в салати і соуси до м'яса або риби. І вже за традицією цим сиром приправляють італійську пасту, спагетті, равіолі та піцу. А якщо потерти сир Червоний песто на макарони, вийде яскраво-червона паста аль-россо песто. До цього сиру найкраще подавати насиченні червоні вина, наприклад італійське Montepulciano D'abruzzo.

 

Склад:

               Пастеризоване коров'яче молоко, сіль, чисті культури кисломолочних бактерій, сушені томати, базилік, орегано, сухий часник, паприка, барвники кармінова кислота (Е120) та бета-каротин (Е160b), молокозгортуючий фермент мікробіального (нетваринного) походження, консерванти лізоцим (Е1105), нітрат натрію (E251).

               Містить молочний протеїн та лактозу.

               Без ГМО

Харчова цінність

               На 100 грам продукту

               Енергетична цінність 1594кДж/384 ккал

               25,8 грам білків

               31,2 грам жирів

               1,7 грам солі

Ще не було питань.

Рекомендовані товари