На вас чекає індивідуальна дегустація у нашому дегустацііонном залі під керівництвом сомельє. 


Самостійно спробуєте приготувати страву Фондю. 

Наш сомельє розповість про:  


  •   Історію походження страви
  •   Фондю - як сенс життя Швейцарії
  •   Чому для швейцарців це щоденна страва та чому потрібно загадувати бажання?!

Подаруємо вам атмосферу європейського вечора


Вашій увазі пропонується:

- Швейцарські сири

- Ви зможете приготувати самостійно Фондю у какелоні

- Різні соління, овочі і бекон

- Брускети з сиром з пліснявою

- Оливки


У якості акомпанементу пропонуємо білі вина


КОЛИ?

2 квітня о 19:00

-----------

ДЕ?

вул. Успенська, 61 "Сирне Королівство"

м. Одеса

-----------

ЦІНА?

140 грн


Кількість місць: 10

запис:

Олександр: 0636007029

Telegram

Viber

Коментарі 0