На вас чекає індивідуальна дегустація у нашому дегустацііонном залі під керівництвом сомельє.
Самостійно спробуєте приготувати страву Фондю.
Наш сомельє розповість про:
- Історію походження страви
- Фондю - як сенс життя Швейцарії
- Чому для швейцарців це щоденна страва та чому потрібно загадувати бажання?!
Подаруємо вам атмосферу європейського вечора
Вашій увазі пропонується:
- Швейцарські сири
- Ви зможете приготувати самостійно Фондю у какелоні
- Різні соління, овочі і бекон
- Брускети з сиром з пліснявою
- Оливки
У якості акомпанементу пропонуємо білі вина
КОЛИ?
2 квітня о 19:00
-----------
ДЕ?
вул. Успенська, 61 "Сирне Королівство"
м. Одеса
-----------
ЦІНА?
140 грн
Кількість місць: 10
запис:
Олександр: 0636007029
Telegram
Viber