Друзі, ми продовжуємо Вас знайомити з людьми, від яких залежить Ваш настрій в Сирному королівстві, атмосферність за якою Ви повертаєтеся знову та знову.
Знайомтеся – Богдан Дукаль – сирний сомельє, а віднедавна і винний сомельє, адміністратор магазину по вулиці Пушкінська та його історія.
Перше запитання класичне: як Сирне королівство з'явилося у твоєму житті?
О, це була весна 2016. Я саме пішов із спортивної журналістики й шукав новий виклик. Саме тоді подруга моєї дівчини порадила спробувати себе у Сирному королівстві. Зізнаюся - тоді я довго сміявся, адже не міг уявити себе в такій сфері, але все ж вирішив сходити на співбесіду, де HR Оля змусила мене повірити в свої сили. Щоправда, потім я на місяць вилетів через хворобу та, вже подумав що шанс втрачено. Та доля вже тоді все вирішила и другий шанс з’явився)
З яким сиром ти себе асоціюєш?
Кантер з кумином - точно. Постійно різний, точно не всім по зубах, хоча і буваю інколи крихким)
А який сир улюблений?
Та, чесно кажучи, я люблю різні сири, в залежності від ситуації. Але фаворитом все ж, довгий час залишається Бемстер Х.О. - сир з віковими традиціями, величною історією та величезним колом поціновувачів.
Улюблений вислів про сир маєш?
Не так давно почув: "Якщо в країні немає хоча б 50 видів сиру та хорошого вина, значить країна дійшла до ручки". Хоча досі дуже подобалась фраза де Голя про напружену ситуацію у Франції: "Як можна керувати країною, в якої більше 200 видів сиру?"
Як ти вважаєш, чи існує в Україні все-таки культура споживання сиру?
На жаль, історично в Україні не було "сирної культури", що наклало відбиток на наш час. Проте, я точно можу сказати, що зараз вона стрімко розвивається завдяки Нам.
Як Сирне королівство вплинуло на твій професійний розвиток?
Як повпливало? Жартуєш?) Та прям дуже сильно. Тут в мені виховали любов до багатьох речей, пішли на зустріч та допомогли досягнути те, про що ще рік тому я тільки міг мріяти))
Життєвий девіз?
Я не ставлю перед собою девізів. Мене цікавлять лише чіткі цілі. До них і прагну))
Що головне для тебе в роботі?
Посмішки Гостей, співробітників. Тут ти працюєш в кайф і ще більше кайфуєш, коли бачиш, що люди навколо тебе на тій же хвилі.
Чи були якісь кумедні випадки в роботі?
А їх багато кожного дня. Найсмішніші завжди, коли вже закриваємося.
Скільки сиру за весь час роботи ти з’їв?
А це законне питання?) Думаю декілька кілограмів вже точно втоптав. Хоча, по мені й не скажеш.
Дякуємо, Богдане) Успіхів тобі)