ВІДРІЗАЄМО & ЗАГОРТАЄМО ПЕРЕД ВІДПРАВКОЮ

Сент Агюр

  • Рейтинг:
  • Артикул:
    881906
  • Виробник:
    Bongrain
  • Країна виробник:
    Франція
  • Молоко:
    Коров'яче
  • Тип сиру:
    З пліснявою
  • Жири на 100 г:
    39 г
  • Вид:
    М'який

200 грн 174 грн
До кінця акції:

Про сир

Saint Agur - подвійний вершковий сир з мармуровими прожилками блакитної плісняви. Сир походить із селища Мон-дю-Веле, розташованого у французькому регіоні Верхня Луара. Майстри сироваріння декілька років працювали над процесом виробництва та витримки, щоб створити цей знаменитий сирний шедевр для всіх любителів блакитних сирів. Вперше його представила компанія Bongrain у 1988 році і продовжує виробляти до сих пір в цьому ж селищі. Сир має восьмикутну форму не просто так - така оригінальна форма свідчить про те, що сир був виготовлений за традиційними технологіями. Для виготовлення сиру Сент Агюр використовуються молоко та вершки.

Подвійний вершковий сир (double-cream cheese) – сімейство м'яких, маслянистих сирів із пліснявою. У країнах походження (переважно країни Європи) існує кулінарне законодавство, яке регулює, чи може сир називатися подвійним вершковим сиром. Щоб мати таку назву він повинен мати щонайменше 60% молочного жиру в сухій речовині. Однак не треба боятися великого відсотка жирності, оскільки потрібно враховувати вміст води – таким чином жирність готового сиру сягяє приблизно 35%.

Смак, аромат, текстура

Ключові характеристики: грибний, вершковий, гострий, солоний

Saint Agur – це унікальне поєднання гладкої вершкової текстури із солоним та гострим смаком, але не таким солоним, як традиційний сир з пліснявою. Він більш насичений і маслянистий з тонким грибним смаком і фруктовими нотками. Завдяки своїй кремовій текстурі легко тане та розподіляється.

Ідеальні поєднання

Сент Агюр відмінно поєднується з фруктами на сирній тарілці. Смак сиру чудово розкривається у зелених салатах. Також його можна намазувати на свіжий хліб або крекери, використовувати як соус до хрустких овочів або в рецептах соусів для гурманів.

Фрукти: груша, інжир
Вино: біле та червоне французьке
Соуси: чорносмородиновый джем

Склад

Пастеризоване коров'яче молоко, сіль, Penicillium Roqueforti, молочнокислі закваски. 
Містить молочний протеїн та лактозу.

Харчова цінність

На 100 г продукту:

Енергетична цінність 1510кДж/365ккал
Білки - 16 грамів
Жири - 33 грами
Сіль - 2,05 грами

Ще не було питань.

BLACK FRIDAY в Сирному Королівстві!
BLACK FRIDAY в Сирному Королівстві!
Це чорна п'ятниця! Приходь у наші магазини та купуй улюблені сири і вино за приємними знижками:-Сир Брі супер ціна 399 грн-Сир Бле Д'Овернь -13%-Сир блакитний Сент Агюр -13%-Козячий пікантний сир з Бліє, Північна Голландія -13%-Сир граф Ван Бліскінс,..
Свято Божоле Нуво в Сирному королівстві!
Свято Божоле Нуво в Сирному королівстві!
Божоле Нуво – це щорічне свято молодого вина у Франції, яке, за традицією, відбудеться у третій четвер листопада. В 2021 році святкування відбудеться 18 листопада. У цей час у регіоні Божоле звучить відома фраза «Le Beaujolais est arrive», що в п..