- Артикул:880670
- 100
- Країна виробник:Нідерланди
- Молоко:Коров'яче
- Тип сиру:З добавками
- Жири на 100 г:38 г
- Вид:Твердий
Сир Tartufo з трюфелем – один з найяскравіших молодих сирів в нашому
асортименті. Це молодий сир виготовлений за класичною технологією з коров’ячого
термізованого молока з додаванням шматочків чорного трюфелю і олії білого
трюфелю. Саме той факт, що використовується не пастеризоване молоко надає цій Гауді
дуже вершковий багатогранний смак і ніжну текстуру. А використання в сирі
трюфелів – робить сир яскравим і вишуканим.
Трюфелі додають сиру
яскраві ноти вологого підліску, відтінки грибів та сирого горіху, мускусу та
опалого листя. З давніх часів клубні трюфелів вважалися потужними
афродізіаками, що спонукають гурманів на прояв емоціональності та чутливості.
Поєднання
Сир з трюфелем найкраще поєднувати з потужними білими або червоними бургундськими винами. Чудово підійде вино вино La Vieille Ferme Rouge червоне сухе, або біле Raoul Clerget "Chablis" з сорту шаблі.
З фруктів до сиру Tartufo найкраще
пасуватимуть насичений білий виноград (бажано мускатних сортів), абрикос та білі
солодкі сливи. З соусів краще всього акацієвий мед, а для тих хто хоте по експерементувати
– спробуйте з французьким джемом St. Dalfour ананас-манго.
При тому, що цей сир
максимально самостійний та насичений, він також дуже цікаво показує себе в
кулінарії, наприклад в різотто з грибами додавання навіть 100 грамів Tartufo
наповнить страву неймовірним ароматом і смаком трюфелів.
Склад:
Термізоване коров'яче
молоко, сіль, чорний трюфель 1,6%, молочна закваска, сичужний фермент
тваринного походження, ароматизатор (олія білого трюфеля), консервант нітрат
натрію (E251).
Містить молочний протеїн
та лактозу.
Без ГМО
Харчова цінність
На 100 грам продукту
Енергетична цінність 1534кДж/366 ккал
- 23 грам білків
- 30 грам жирів
- 1,6 грам солі
А сколько в нем калорий?
Енергетична цінність 1534кДж/366 ккал на 100 грам продукту
Мы покупаем у представителя производителя, плюс транспорт, таможенные платежи, ветеринарные платежи и стандартные наценки, как и на другие сыры.
Если вопрос, где хранить дома - то самая комфортная температура - 7-10С, в сырной бумаге или под колпаком. Можно в холодильнике +2-5С, и тогда перед употреблением за час положить в комнатную температуру.