Бренд:  BerryLand

Країна виробник: Україна

Об'єм: 0,33

Міцність: 6,5%

Смак: Груша

Солодкість: Брют

Тип товару: Сидр

87 грн

Сидр Berryland Perry Brut має світло-золотистий колір із легким блиском, що характерно для якісних сидрів типу перрі (сидру з груш). Аромат насичений свіжими фруктовими нотками, де домінують аромати зрілої груші з легкими відтінками квітів і тропічних фруктів. Смак збалансований, сухий, з яскравою фруктовою солодкістю, яка гармонійно поєднується з тонкими танінами й свіжою кислинкою. Післясмак тривалий, фруктовий, з характерними нотами груші.

Виробник: Berryland, заснована у 2017 році енологом Віталієм Карвігою, є українською фабрикою з виробництва сидру, фруктових вин та медовухи. Розташована у Макарівській Буді, неподалік Києва. Назва відображає велику кількість фруктів, які ростуть на землі навколо міста. Забезпечення смаку є кінцевою метою компанії, тому виробляють лише 100% натуральні, а не концентровані сидри, перрі та фруктові вина. Використовуються виключно високоякісні культивовані фрукти з фруктових садів і ферм разом з дикими плодами. Мед, що використовується у медах компанії, походить з пасік, де не використовуються антибіотики. Яблучні сади знаходяться у Макарівському районі, у західній частині Київської області. Клімат місцевого регіону досить лояльний. Помірно вологий та з рідкісними різкими перепадами температур. Для приготування однієї пляшки сидру потрібно від 50 до 100 плодів. Спочатку яблука подрібнюються - ці розмелені плоди називаються мезгою. Потім мезга вичавлюється за допомогою преса та виходить яблучний сік - майбутнє сусло. Починається бродіння за досить низьких температур. Після його закінчення майбутній сидр знімається з осаду та відстоюється. Після розливу в пляшки додається фруктоза і там проходить вторинна ферментація, завдяки якій напій стає газованим.

Гастрономічне поєднання: з легкими стравами, такими як рибні страви, морепродукти, салати, сири середньої твердості та фруктові десерти. Також він добре смакує з білим м'ясом і стравами на основі овочів. Завдяки своїй свіжості та сухому смаку, цей сидр може бути ідеальним акомпанементом для вегетаріанських страв або легких закусок.

Температура подавання: 6-8°С.

Ще не було питань.