Saint Angel


157 грн

Про сир

Сир Saint Angel - це класичний представник потрійного вершкового сиру. В сирі Saint Angel поєдналися одразу 2 види плісняви: біла та блакитна. Цей сир виготовляють з коров'ячого молока та вершків виключно у Франції. Цікавим є те, що при виготовленні Saint Angel застосовують новаторський метод ультрафільтрації молока, який забезпечує збереження всіх поживних речовин та дозволяє максимально "витіснити" воду з молока - це надає сиру неймовірно ніжний смак та маслянисту текстуру.

Потрійний вершковий сир (triple-cream cheese) – сімейство м'яких, маслянистих сирів із пліснявою. У країнах походження (переважно країни Європи) існує кулінарне законодавство, яке регулює, чи може сир називатися потрійним вершковим сиром. Щоб мати таку назву він повинен мати щонайменше 75% молочного жиру в сухій речовині. Однак не треба боятися великого відсотка жирності, оскільки потрібно враховувати вміст води – таким чином жирність готового сиру сягяє приблизно 40%.

Смак, аромат, текстура

Ключові характеристики:  неймовірно вершковий та ніжний, з легкою пікантністю

За рахунок "потрійної вершковості" смак сиру Saint Angel неймовірно ніжний та вершковий з незначною пікантністю, яку забезпечують краплинки блакитної плісняви. Цей сир не дуже солоний та не такий пікантний, як класичні представники сирів з блакитною пліснявою. Його текстура кремова та шовково-масляниста - сир неймовірно тане у роті.

Ідеальні поєднання

Смак сиру Saint Angel чудово розкривається в поєднанні з фруктами, йому особливо пасують груша та інжир. Завдяки танучій, кремовій текстурі його легко намазувати на свіжий багет чи крекери. Гарним доповненням до сиру будуть легкі білі та червоні вина, а також ігристі.

Фрукти: груша, інжир
Вино: легкі білі та червоні, ігристі вина
Соуси: оцет з фініками та інжиром

Ще не було питань.